Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rõõmsameelne riisAutor(id): Koostanud Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9949101158
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 245 × 172 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, spiraalköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Riisiroogade valmistamisest on iga maa kokal oma tõekspidamised ja arusaamad. Mõned neist eelistavad enne keetmist riisi leotada, mõned keedavad rohkes vees, mõned väheses vedelikus ja mõned ei keedagi, vaid küpsetavad seda pannil, kuumas õlis või võis ning alles seejärel lisavad veidi vedelikku ja hautavad küpseks.
Ehkki eestlased on läbi aegade olnud peamiselt kartulisööjad, tundub siiski, et riis on tänapäeval hästi omaks võetud.
Märksõnad:
riis
toidud
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: Retseptikogu Soolatera
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!