Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Grillime aasta ringiAutor(id): Retseptid ja tekst: Harri Ilves
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443260
Lehekülgi: 184
Sari: 100 rooga
Seisukord: kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 222 × 279 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 281
Grillimise algtõed on kõigil enamasti juba teada, kuid on olemas palju nippe, kuidas muuta liha, kala ja köögiviljad veelgi maitsvamaks ja hõrgumaks. Raamatu autor pakubki teile üle 70 isuäratava retsepti koos ahvatlevate fotodega, et leiaksite uusi ideid oma loovuse rakendamiseks. Kasuks tuleb loomulikult ka päikesepaisteline ilm ja hea seltskond, sest grillimine on tõeliselt seltskondlik tegevus.
Märksõnad:
grilltoidud
marineerimine
kastmed
lihatoidud
kalatoidud
köögiviljatoidud
magustoidud
puuviljad
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!