Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa)Autor(id): Maria Kagan (koostaja)
Kujundaja: Jüri Valkonen
Kirjastus: Eesti Õppekirjanduse Keskus
Linn:
Aasta: 1993
Originaalkeel:
Lehekülgi: 56
Seisukord: kaaned veidi kulunud, esilehel kirje, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 146 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 135
Sisukord:
Jugoslaavia rahvuslik köök
Türgi rahvuslik köök
Rumeenia rahvuslik köök
Ungari rahvuslik köök
Tšehhi rahvuslik köök
Poola rahvuslik köök
Saksa rahvuslik köök
Hollandi rahvuslik köök
Kreeka rahvuslik köök
Inglise rahvuslik köök
Prantsuse rahvuslik köök
Skandinaaviamaade rahvuslikud köögid
Itaalia rahvuslik köök
Araabia rahvuslik köök
India rahvuslik köök
Hiina, korea, mongoolia ja jaapani rahvuslikud köögid
Ameerika ja kanada rahvuslikud köögid
Ladina-Ameerika rahvuslikud köögid
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Gabriele Lehari, Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamine,
Sinisukk, 2010, hind: 9,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Riin Ehin, Madis Peil, Aro Kütt. Retseptid: Riin Ehin, Madis Peil, Aro Kütt, Varje Kütt, Rein Kütt, Meie küla kokaraamat,
Värati arendus, 2009, hind: 12,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Seeneraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 14,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 14,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 4,00 eurot
Sven Azojan, Suurepärased suupisted,
Forma Media, 2004, hind: 4,00 eurot
Gabriele Lehari, Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotid,
Tormikiri, 2005, hind: 7,00 eurot
Koostanud Christine Leterme, Hõrgutavad toidud kahele,
Tormikiri, 2003, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2133 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!