Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Puuviljade ja marjade säilitamine. Mahlad, moosid, kompotidAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Ülle Pillaroo
ISBN: 9949421071 9789949421077
Lehekülgi: 128 
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 130 × 190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 106
Käesolev raamat kirjeldab erinevaid meetodeid puuviljade ja marjade töötlemiseks ning pakub igaks toiminguks arvukalt retsepte. Need retseptid pole mitte üksnes juhendiks, vaid peaksid andma innustust luua marmelaade ja kompotte täiesti oma ettekujutuse kohaselt.
Originaali pealkiri Früchte einkochen, kandieren und einlegen. Eesti keeles
Märksõnad:
puuviljad
marjad
säilitamine (toit)
hoidised
mahlad
keedised
kompotid
puuviljad
marjad
säilitamine (toit.)
hoidised
mahlad
keedised
kompotid
toiduretseptid
Hind: 
8,00 EUROtsing autori järgi:
Gabriele Lehari, Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamine,
Sinisukk, 2010, hind: 9,00 eurot
Lianne Bilgenroth ja Gabriele Lehari, 717 majapidamisnippi,
Sinisukk, 2011, hind: 16,00 eurot
Teema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!