Teema: Joogid
Pealkiri: 
Pruuli. Kuidas teha kodus kvaliteetset õlutAutor(id): James Morton
Kujundaja: Will Webb
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel: 
Tõlkija: Kersti Carsten
ISBN: 9789949345120
Lehekülgi: 256 
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 195 x 252
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele. 
"Head koduõlut valmistada on lihtne ja odav! „Pruuli“ võtab algaja õllevalmistaja käekõrvale, juhatab ta läbi pruulimismaailma ja aitab tal saada tõeliseks õllemeistriks, kes oskab valmistada kesvamärjukest, mis maitseb sama hästi kui maailma tippõlled.
 Raamatus on lihtsad juhendid ja fotod, mis näitavad samm-sammult õllevalmistamise protsessi. Samuti leiab siit juhtnööre, mis aitavad pruulimisel vältida vigu, ja valiku õlleretsepte alates Briti ja Iiri ale’idest ning lõpetades Ameerika õlledega.
 „Pruuli“ ei ole tavaline õlle valmistamise käsiraamat. Siit saavad vajalikku infot nii need, kes pole kunagi varem õlut pruulinud, kui ka need, kes tahavad oma varasemaid teadmisi täiendada." 
Originaali pealkiri Brew. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
õllepruulimine
koduõlu
õlu
toiduretseptid
nõuanded
käsiraamatud
Hind: - 

 Hetkel on otsas*
*Jäta enda 
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Pruuli. Kuidas teha kodus kvaliteetset õlut, James Morton, Sinisukk 2017Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!