Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Mikrolaineahjus valmistatavad toidudAutor(id): M. Kask
Kirjastus: Leko
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel: 
Lehekülgi: 136 
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 140 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Mikrolaineahjus toidu valmistamiseks kehtivad erinõuded ja sageli tavalistes kokaraamatutes toodud retseptid ei sobi. 
Käesolev raamat sisaldab kõiki andmeid mikrolaineahjude tõhusaks kasutamiseks koduses majapidamises: füüsikalised põhimõtted toidu valmistamiseks mikrolainete toimel, ahjus toidu valmistamiseks vajalike nõude valik, toiduvalmistamise kiirust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid ning mikrolainekulinaarias kasutatav terminoloogia. Reeglina tuuakse ära iga toidu valmistamise üldine tehnoloogia ning siis antakse rida euroopa ja ameerika köögi toitude praktilisi retsepte.
Hind: 
3,80 EURTeema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!