Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogiaAutor(id): Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus
Linn: Tallinn
Aasta: 1961
Originaalkeel:
Lehekülgi: 534
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Originaali pealkiri Технология посола, копчения и сушки рыбы. Eesti keeles
Märksõnad:
kalatööstus
kalad (zool.)
konserveerimine (toit)
soolamine (toit)
suitsutamine
kuivatamine
toiduainetetehnoloogia
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogia, Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus 1961Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Kokaraamatud all on 2318 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!