Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: 
Vürtsid toidus. Vürtsid, maitsetaimed ja toitAutor(id): Sylvia Danielsson
Kujundaja: Sylvia Danielsson
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985739442
Lehekülgi: 132 
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 235 × 238 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 089
«Vürtsid toidus» on järg varem ilmunud raamatule «Marjad, puu- ja köögiviljad» – uus värske energia. Mõlemad raamatud on inspiratsiooniallikaks värsketest maitsetaimedes, puu- ja köögiviljadest tervislike, põnevate ja värviküllaste toitude valmistamisel. 
Lisaks raamatute kirjutamisele tegeleb Sylvia ka sisustus- ja moefotode pildistamiseks vajalike interjööride kujundamisega.
Originaali pealkiri: Kryddan i maten
Märksõnad:
vürtsid
maitsetaimed
ravimtaimed
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: 
13,00 EURTeema 
Kokaraamatud alla viimati lisatud: 
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa 
siia, et näha täielikku loendit!