Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Väike salatiraamatAutor(id): Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
ISBN: 9789949390670
Lehekülgi: 120
Sari: 100 rooga
Seisukord: kohati määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Värvikirevad, tervislikud, toitvad, värsked, maitsvad, pidulikud, kiired, lihtsad… Kõik need sõnad sobivad iseloomustama salateid, mis pakuvad hulganisti varieerimisvõimalusi ‒ samadest komponentidest saab vaid hulga või kastme muutmisel täiesti uue ja huvitava roa.
Raamatusse on kogutud salatid, mis sobivad nii iseseisvaks roaks, vahepalaks kui magustoiduks, kuid palju on ka lihtsaid selliseid, mida pakkuda kala- või liharoogade juurde.
Märksõnad
salatid (toit)
kokaraamatud
100 rooga
Hind:
12,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023, hind: 24,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!