Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Nigellissima. Kiired itaaliapärased roadAutor(id): Nigella Lawson
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Pirkko Põdra
ISBN: 9789949528196
Lehekülgi: 274
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 220 × 253 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega
Sisu:
Oma uues raamatus toob Nigella Lawson kirgliku naudinguga esile Itaalia köögi soojuse, lihtsuse ja sirgjoonelisuse, lisades sellele omalt poolt mängulisust ja inglaslikku elegantsi.
«Nigellissimast» leiate tänapäevased maailmaköögi road, mille lähtepunktiks või mõjutajaks on Itaalia köök, kuid mis ei klammerdu traditsiooni, vaid avardavad seda mänglevalt ja elegantselt. Retseptidele eelnevad tekstid loovad mahlaka tausta roogadele, kus Itaalia köögi põhikomponente on tihti kombineeritud põneval ja uudsel moel, kutsudes neid järele proovima.
Raamat inspireerib lugejat kiirel ringreisil ümber Itaalia enam kui 100 toiduga – Sitsiilia pestoga telefonijuhtmepastast koorikuta «lihazzani», Sardiinia kuskussist Veneetsia hautiseni, pennest papardelleʼni, raguust risotoni, Itaalia õunapirukast ja lihtsatest jäätistest panna cotta ja sambuca-musideni – ning tipneb pidulike peoroogadega, mille keskmes troonib vastupandamatu Itaaliast inspireeritud jõululaud.
Nigella lihtsad ja tänapäevased road toovad Itaalia hõngu teie kööki ja taldrikule, pronto!
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 2,20 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Джина Кристанини Ди Фидио, Вилма Страбелло, Композиции из фруктов и овощей на вашем столе,
Ниола-Пресс, 2006, hind: 5,00 eurot
Aet Trisberg, Maitseelamused tervise heaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 8,00 eurot
Kiire pasta,
Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik,
Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid,
Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 1953 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!