Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Eesti Riiklik Kirjastus 1956 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Teatmeteosed
Pealkiri: Nõukogude Eesti raamat 1940-1954
Autor(id):

Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1956
Originaalkeel:
Lehekülgi: 516

Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega raamat

Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 024


Koondbibliograafia.

Hind: 12,00 EUR
Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Eesti Riiklik Kirjastus 1956 | vanaraamat.ee
Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Eesti Riiklik Kirjastus 1956 | vanaraamat.ee
Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Eesti Riiklik Kirjastus 1956 | vanaraamat.ee
Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Eesti Riiklik Kirjastus 1956 | vanaraamat.ee
Nõukogude Eesti raamat 1940-1954, Eesti Riiklik Kirjastus 1956 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 35 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Üheskoos lugejatega
Kataloogi täiendamisel oleme eelkõige lähtunud  huvipakkuvatest väljaannetest. Võimalik on raamatuid osta veebilehe kaudu ja plaan on pakkuda edaspidi veelgi lisaks võõrkeelset kirjandust.

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 


www.vanaraamat.ee © 2020 Biblio OÜ » Kasutatud raamatud