Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Meie kalad meie laualAutor(id): Linda Petti, Ervin Pihu
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 5440010262
Lehekülgi: 142
Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 143 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehme kaanega
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamatus käsitletakse Eesti vetes - jõgedes, järvedes, riimvetes ja kalakasvatusmajandites - leiduvaid kalu nende süstemaatilises järjestuses, kusjuures kalade omadusi ja «elulugu» tutvustab ihtüoloog Ervin Pihu ja retseptid iga kalaliigi juurde kirjutab Linda Petti. Raamatu lõpus viidatakse lühidalt ka ühele populaarsele merekalale, heeringale, ning lisatakse muud vajalikku teavet kalakastmetest, maitseainetest ja lisanditest.
Kokaraamat
Hind:
3,60 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!