Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme fondüüd, wokid ja tulepajad nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retseptid kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Thea Karin
ISBN: 9789985206515
Lehekülgi: 110
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 215x280
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
Fondüü kodumaa on Šveits, tulepada ja wok on pärit Aasia köögist. Ka Eestis on juba mitu aastat saadaval kõikvõimalikud wok-pannid, fondüünõud ja tulepajad. Selles raamatus leidub retsepte ja nõuandeid nende söökide valmistamiseks.
Märksõnad:
Avita
fondüü
pajaroad
fondüü
pajaroad
vokiroad
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Karin Iden, Jõulu- ja piduroad kogu maailmast,
Avita, 2000, hind: 15,00 eurot
Piret Lauk, Egert Oiov, Ideaalvormi teejuht. Teadlik treening ja õige toitumine,
Pilgrim, 2018, hind: 6,00 eurot
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2235 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!