Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad ahjuroadAutor(id): koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava
Kirjastus: Odamees
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Tõlkija: Koostanud: Sirje Kasemaa
ISBN: 9789949496181
Lehekülgi: 200
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 125x170
Suurus: väikses formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Ahjuroad ei ole ainult seapraad ja küpsekartulid. Ahjus saab valmistada paljusid toite. Sellest raamatust leiate hulgaliselt huvitavaid võimalusi oma toidulaua rikastamiseks ahjus küpsetatud roogadega, nagu köögiviljavormid, ahjupraed lihast ja kalast, pudrud ahjupottides, jahu- ja makaronitoidud, pitsad, pirukad ja koogid. Laske ennast neist retseptidest inspireerida ja te veendute, et toidu valmistamine ahjus on hõlbus ning tervislik.
Märksõnad:
Odamees
ahjutoidud
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!