Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retseptiAutor(id): Roberto Martini; eessõna: Portia de Rossi, järelsõna: Ellen DeGeneres
Kirjastus: Helios Kirjastus OÜ
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel:
Tõlkija: Siret Soop
ISBN: 9789949934744
Lehekülgi: 230
Seisukord: heas korras raamat, nimi sees
Mõõdud: 240x195
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Siia raamatu kaante vahele on Ellen DeGeneresi ja Portia de Rossi isiklik kokk kogunud üle 125 imemaitsva retsepti, mida ta on loonud DeGenersi
majapidamisele – toidud, mis muudavad tervisliku vegan kokkamise kõigile kättesaadavaks ja lihtsaks. Ameerika Kulinaaria Instituudis end kokaks treeninud Martin selgitab: „Mida mina, Portia ja Ellen koos õppisime oli lihtne tõdemus, et täistaimetoitude valmistamine ei erine ühestki teisest köögist. Maitsed, mis töötavad hästi mittetaimsetes toitudes, töötavad sama hästi ka vegan roogades. Sa pead lihtsalt vähem toetuma kindlatele koostisosadele retseptis ja rohkem valmistusmeetodile... Siia raamatusse olen kogunud retsepte, mida armastavad kõik – lihasööjad, taimetoitlased ja täistaimetoitlased ehk veganid.“
Mõned väljapaistvad road, mida Martin on Ellenile ja Portiale loonud:
banaani-kaerahelbepannkoogid, punased oad ja riis, „kana“ ahjupirukas, pliinid beluuga läätsede ja kaaviariga ja muidugi võrratu šokolaadi juustukook. Sa võid õppida valmistama tervislikke ja imemaitsvaid täistaimetoite ilma suuremate muutusteta sinu elus, isegi kui alustad vaid
ühe toidu valmistamisega nädalas. Koos sülge-suhu-toovate fotodega, hinnatud fotograafilt Quentin Baconilt, on see kokaraamat meeliköitev elamus nii veganitele, taimetoitlastele - ja muidugi paljudele veendunud lihasööjatele!
Originaali pealkiri Vegan cooking for carnivores. Eesti keeles
Märksõnad:
Helios Kirjastus OÜ
veganlus
taimetoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Täistaimetoidud lihasööjatele. Üle 125 ülimaitsva retsepti, Roberto Martini; eessõna: Portia de Rossi, järelsõna: Ellen DeGeneres, Helios Kirjastus OÜ 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!