Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: H. Jõerüüt
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1959
Originaalkeel:
Lehekülgi: 234
Seisukord: kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T185# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 044
Sisukord:
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente ehitus ning keemiline koostis
Puuvilja, marjade, köögiviljade ja seente riknemise põhjustajad. Säilitamisviisid
Puuviljade, marjade, köögivilja ja seente koristamine, valik ja ettevalmistamine töötlemiseks
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente töötlemiseks ning hoidiste säilitamiseks vajalikud vahendid
Hoidiste säilitamise ruumid
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente säilitamine õhukindlalt suletud pudelites ja purkides
Puuvilja- ja marjamahlad
Puuvilja-, marja- ja köögiviljapüreed
Puuvilja- ja marjamarmelaadid eht povidlod
Puuvilja- ja marjakeedised
Puuvilja- ja marjadžemmid
Puuvilja- ja marjatarretised ehk želeed
Marineeritud puu- ja köögivili ning seened
Muud hoidised pudelites ja purkides
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente kuivatamine
Köögivilja, õunte ja seente hapendamine
Köögivilja ja seente soolamine
Õunte, jõhvikate ja köögivilja säilitamine värskena
Puuvilja-, marja-, köögivilja- ja seenehoidiste kasutamine
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente hoidisteks töötlemise ligikaudne kalenderplaan
hoidised, hoidistamine, kokaraamatud, käisraamatud, nõuanded, retseptid
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!