Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
RiisiraamatAutor(id): Rudolf Visnapuu
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427053
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, nimi sees
Mõõdud: 165 × 200 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
Riis on enamuse Aasia toitja, kuid ka meie söögilaual kartulite ja taignatoodete kõrval eelistatuim toidukomponent.
Suures osas on raamatus kasutatud lihtsaid toiduaineid, kuid leidub ka keerulisemaid ja põnevamaid retsepte. Tähelepanu on pööratud ka sellele, et uue roa saab väga lihtsalt teha näiteks eelmisest toidukorrast järelejäänud riisist, st riisipudrust või sõmerast riisist – tuleb vaid kasutada natukene fantaasiat.
Märksõnad:
toidud
riis
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
8,00 EUROtsing autori järgi:
Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu, Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Rudolf Visnapuu, Kartuliraamat. Tervis Pluss,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!