Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pühadetoidud ja tavanditoidudAutor(id): Silvia Kalvik
Kujundaja: Jaan Tammsaar
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 1998
Originaalkeel:
ISBN: 9985640438
Lehekülgi: 168
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat, ÜMBRISPABER PUUDU
Mõõdud: 208 × 230 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 153
Raamatus on suur valik toite, mis on seotud meie rahvakalendri ja perekondlike (pulmad, varrud, talgud jt) tähistamisega. Üldiselt me teame, mida on eestlased söönud vastla-, jaani-, mihkli- ja mardipäeval ning jõulude ajal, aga ka tõnise-, madise-, jakobipäeva toidulaua eelistused on paljudele avastamata maa. Lisaks arvukatele toiduretseptidele annab raamat Ülevaate ka pühade- ja tavandikommetest. Põneva lugemismaterjalina on raamatul meie perenaistele ka praktiline väärtus. Raamatu teevad kaunimaks illustratsioonidel olevad vanad postkaardid.
Märksõnad
toiduvalmistamine
pühad
rahvustoidud
kombed
eesti
toitumistavad
kokaraamatud
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!