Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pitsa. 50 ahvatlevat vana ja uut retseptiAutor(id): Dwayne Ridgaway
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Leena Suits
ISBN: 9789985312087
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 200x205
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Ükski teine rahvustoit pole nii laialt levinud kui itaalia pitsa. Kuid pitsa ei ole üksnes traditsiooniline tomati- ja juustupirukas, see võib olla ka tõeline pidusöök. Käesolev raamat pakub pitsasid hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks ning koguni magustoiduks. Rikkalikult illustreeritud retseptiraamat õpetab erinevate pitsade valmistamist nii ahjus kui grillis, lisaks on retsepte tõelisele gurmaanile nagu näiteks röstitud küüslauguga loomafilee ja portobello seentega pitsa, kuldsete kartulitega grillpitsa või hoopis mure õunapitsa magustoiduks.
Originaali pealkiri Pizza : 50 tempting recipes, both traditional and contemporary. Eesti keeles
Märksõnad:
Varrak
pitsad
küpsetised
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!