Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala ja mereannidAutor(id): Harri Ilves
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443543
Lehekülgi: 94
Sari: 100 rooga
Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 170 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kala ja muud mereannid on toiduvalmistamiseks tänuväärsed ained – nende toiduks ettevalmistamine ei ole raske, neid on lihtne maitsestada, road valmivad kiiresti ja on tervislikud. Raamatu algusosas jagab autor nippe, kuidas valida värsket kala, kuidas seda puhastada ja säilitada. Edasi aga hulganisti põnevaid retsepte kala ja mereandide valmistamiseks pannil, ahjus, grillil, potis ja fritüüris. Lisaks samm-sammulised pildid erinevatest tööetappidest.
Märksõnad:
kalad
mereannid
retseptid
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
9,00 EUROtsing autori järgi:
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud,
Pere ja Kodu, 2002, hind: 9,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 14,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Wok-toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Harri Ilves, Munaroad samm-sammult,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
Harri Ilves, Heli Sepp. Toimetanud: Velve Saar, Mitut moodi sealiha,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Tekst ja retseptid: Harri Ilves, Ahjuroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Tekst: Lia Virkus; Retseptid: Pille Enden, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Raili Mikk, Pereköögi kokaraamat. Kodukoka parim abiline. Ligi 500 retsepti,
Ajakirjade Kirjastus, 2007
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008
Harri Ilves, Lia Virkus, Maire Suitsu, Virolainen keittiö,
Ajakirjade Kirjastus, 2013
Harri Ilves, Munaroad samm-sammult,
Ajakirjade Kirjastus, 2009
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!