Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Tõlkija: Ingrid Järv
ISBN: 9789985313053
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 275x160
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Üks kala valmistamise kõige ahvatlevamaid aspekte on selle kiirus ja uskumatu lihtsus. Kõigest mõnest maitsvast põhikomponendist ja loomulikult võimalikult värskest kalast saab valmistada suurepäraseid hõrgutisi.
Sellest raamatust leiate 80 maitsva ja lihtsalt valmistatava kalaroa retsepti: tavalise ahjukala ja Jaapani sushi, Hispaaniast pärit paella, kalamehe piruka, kalasupid ja –hautised ning palju muud. Lisaks on raamatus palju infot erinevate kalade ja nende töötlemise kohta: alatest värske kala ostmisest, puhastamisest ja fileerimisest kuni maitsestamise ja kastmeteni.
Originaali pealkiri Fish : 80 of the best recipes. Eesti keeles
Märksõnad:
Varrak
kalatoidud
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata,
Andrues, 2005, hind: 9,00 eurot
Pannkoogid,
Septyni Menai, 2009, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kartulitoidud. Kööginurk eriväljaanne 2007,
Septyni Menai, 2007, hind: 4,00 eurot
Signe Donner, Daani kokaraamat,
Noor-Eesti, 1926, hind: 15,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad salatid,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Maire Suitsu; Toimetanud: Lia Virkus, Algajale kodukokale,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!