Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Marineerimine. Hapendamine. SoolamineAutor(id):
Kirjastus: Ilo
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Tõlkija: Marika Tamm
ISBN: 9789949172795
Lehekülgi: 64
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud!
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x215
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
"Maitsvate hoidiste retseptid pärinevad meie ja lõunanaabrite põlvest põlve pärandatud retseptivaramust, on heas kooskõlas meie traditsioonidega ja pakuvad toredat lisa igaühe parimatele perekonnaretseptidele:
• kurkide marineerimine, hapendamine, soolamine,
• küüslaugu ja porrusibula marineerimine,
• hapuoblika ja maitserohelise soolamine,
• tomatite, seente, kabatšokkide, kõrvitsate sissetegemine,
• kapsa hapendamine ja marineerimine ning
• teiste puhtast loodusest saadud viljade hoidistamine.
Ise tehtud, hästi tehtud! "
Märksõnad:
TEA
Ise tehtud, hästi tehtud!
hoidised
konserveerimine (toit.)
säilitamine (toit)
marineerimine
köögiviljad
seened
hapendamine
soolamine (toit)
toiduretseptid
käsiraamatud
hoidised
marineerimine
hapendamine
soolamine (toit)
toiduretseptid
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, 100 magustoitu,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!