Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kerge köögi hõrgutisedAutor(id): Minna Nevalainen, Soili Soisalo
Kirjastus: Suur Eesti Raamatuklubi
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Tiina Kanarbik
ISBN: 9985789997
Lehekülgi: 204
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 218 × 289 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kevadel valmistage kergeid hõrgutisi.
Suvel ammutage jõudu värsketest marjadest ja aedviljadest ning nautige õues grillimist.
Sügisel on aeg panna purki kõik vitamiinid, valmistada talveks moose, tarretisi ja marinaade.
Talvel on päevakorral jõulutoidud, mida võib ka teha kergemal ja rasvatumal kujul kui tavaliselt kombeks.
Selle raamatu abil saate valmistada toite, mis on maitsvad ja tervislikud. Lisaks leiate raamatust kaloritabelid ning artikleid tervislikust toitumisest.
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!