Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vürtsid ja maitsetaimed. 110 retseptiAutor(id): Renate Kissel
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Toomas Metsis
ISBN: 9985204301
Lehekülgi: 192
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 176 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
See «isuäratav», rikkalikult illustreeritud kokaraamat pakub põnevat võimalust tutvuda nii tuntud kui ka haruldaste maitsetaimede ja maitseainetega. Saad teada huvitavaid seiku vürtsikaubanduse ajaloost ning milliseid ürte, maitseaineid ja maitsevarjundeid on eelistanud eri maade rahvusköögid läbi aegade. Vali üle 110 retsepti hulgast välja meelepärased, proovi senitundmatuid roogasid ning naudi äraarvamatuid maitseid. Raamatu lõpust leiad vürtside ja maitsetaimede täieliku registri.
Originaali pealkiri: Gewürze & Kräuter
Märksõnad:
vürtsid
maitseained
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!