Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme fondüüd, wokid ja tulepajad nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retseptid kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Thea Karin
ISBN: 9789985206515
Lehekülgi: 110
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 215x280
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
Fondüü kodumaa on Šveits, tulepada ja wok on pärit Aasia köögist. Ka Eestis on juba mitu aastat saadaval kõikvõimalikud wok-pannid, fondüünõud ja tulepajad. Selles raamatus leidub retsepte ja nõuandeid nende söökide valmistamiseks.
Märksõnad:
Avita
fondüü
pajaroad
fondüü
pajaroad
vokiroad
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!