Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: H. Jõerüüt
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1970
Originaalkeel:
Lehekülgi: 208
Seisukord: kohati kulunud ja pisut määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 130 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.075
Käesolevas raamatus on käsitletud peaaegu kõiki hoidistamisviise, erilist tähelepanu on pööratud neile hoidistamisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduaine esialgne väärtus ja koostis jääb hoidises võimalikult muutumata ning mida saab hulgaliselt valmistada.
Raamatus on käsitletud ka paljude uudismarjade ja -köögiviljade (must aroonia, ebaküdoonia, füüsalis, kabašokk, patisson, brokkoli jt.) hoidistamist.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 2,50 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!