Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: Dagmar-Viive Paalamäe
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:
Lehekülgi: 208
Seisukord: kohati kulunud kaaned, pisut katkine selg, sisu normaalses korras
Mõõdud: 128 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid.
kokaraamatud, toit, kulinaaria, retseptid
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1977, hind: 4,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945
Koostanud Hilda Ottenson, Karin Padernik ja Laine Uusme, Odav ja tervislik toit,
Kodumajanduskoda, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste säilitamine,
Akadeemiline Põllumajanduslik Selts, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste alalhoid,
Akadeemilise Põllumajandusliku Seltsi Kirjastus, 1930
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 5,00 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Hanno Kask, Kala suitsutamise raamat,
Kalastaja Raamat, 2013, hind: 17,00 eurot
Merilin Taimre (Paljas Porgand), Mu süda kuulub kolmele: toidule, tervisele ja minule. 15 supertoitu ja 60 tervislikku retsepti keha heaks,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!