Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sööme ära! + DVDAutor(id): Mari Kodres (tekst)
Kujundaja: Dan Mikkin, Villu Koskaru
Kirjastus: Eesti Kulinaaria Instituut
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949470549
Lehekülgi: 192
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis pehmete kaantega
Sisu:
Raamat Eesti köögist, söögist ja sööjatest
See väike raamat on koostatud suure sooviga peegeldada eestlaste toitumistavasid ja maitseid selliselt, et need oleksid eristavateks tunnusteks, mis aitavad muul maailmal paremini mõista meie väärtushinnanguid, traditsioone ja köögikunsti tulevikunägemusi. See on katse peegeldada pidevalt arenevat Uut Eesti Kööki – nii kohalikku maamehelikku toiduvalmistamist kui ka maailma trendidest mõjutatud glamuurset kokakunsti. Raamatule lisatud DVD
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!