Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ühiskondliku toitlustamise ökonoomika ja planeerimine. ÕpikAutor(id): A. Bezrukov, R. Kvitnitskaja, F. Uspenski ja K. Volkov
Kujundaja: Valentin Vare
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1963
Originaalkeel:
Lehekülgi: 212
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.017
Raamatus selgitatakse ühiskondliku toitlustamise osa ja tähtsust NSV Liidus, samuti iseloomustatakse põhilisi ühiskondliku toitlustamise arenguetappe meie maal.
Raamatu alajaotustes käsitletakse ühiskondliku toitlustamise planeerimist, ühiskondliku toitlustamise ettevõtete tootmisprogrammi ja käivet, toormaterjali ja materiaal-tehnilise otstarbega esemetaga varustamise planeerimist, kapitaalehitust, töö ja palgafondi planeerimist, käibekulusid, omahinda ja hindade kujunemist ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes. Raamatu viimastes peatükkides käsitletakse finantsplaaniga seotud küsimusi.
Märksõnad
toitlustamine
toitlustusettevõtted
teenusemajandus
planeerimine
kõrgkooliõpikud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!