Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Piima ja piimatoodete tehnoloogiaAutor(id): A. Grištšenko, Mihhail Kazanski, M. Kovalenko, A. Vorobjov
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu
Linn:
Aasta: 1965
Originaalkeel:
Lehekülgi: 392
Seisukord: kohati kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 154 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.097
Raamatus on antud piima, hapupiimatoodete, jäätise, piimakonservide, või, juustu, kaseiini ja vadaku töötlemise tehnoloogia kirjeldus.
On toodud andmeid piima ja piimatoodete koostise kohta ja esitatud tootmise teoreetilised alused. Samuti on käsitletud piima ja piimatoodete konserveerimise (aurutamisega, kuivatamisega, suhkruga ja steriliseerimisega) aluseid.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2320 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!