Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Piima ja piimatoodete tehnoloogiaAutor(id): A. Grištšenko, Mihhail Kazanski, M. Kovalenko, A. Vorobjov
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu
Linn:
Aasta: 1965
Originaalkeel:
Lehekülgi: 392
Seisukord: kohati kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 154 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.097
Raamatus on antud piima, hapupiimatoodete, jäätise, piimakonservide, või, juustu, kaseiini ja vadaku töötlemise tehnoloogia kirjeldus.
On toodud andmeid piima ja piimatoodete koostise kohta ja esitatud tootmise teoreetilised alused. Samuti on käsitletud piima ja piimatoodete konserveerimise (aurutamisega, kuivatamisega, suhkruga ja steriliseerimisega) aluseid.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2353 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!