Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Aive Luigela
Kujundaja: Päivi Palts
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789985320488
Lehekülgi: 310
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Aive Luigela uus raamat on kaua oodatud kingitus kõigile, kes armastavad kevadest sügiseni aias askeldada või metsas jalutada ning on samas ka kirglikud hoidistajad. Nende kaante vahele on autor oma tarkused ritta pannud, peategelasteks eestimaised aia- ja metsasaadused.
Autor on põhjalikult lahti kirjutanud ühe või teise säilitusviisi eripära, nii et säiliks ka hoidistatava tooraine kõrge toiteväärtus. Ammu tuntud meetodid – hapendamine, sügavkülmutamine, kuivatamine, marineerimine ja vesihoidised on au sees ka täna. Nagu eelnevateski raamatutes, on Aive Luigela retseptid lihtsad ja kodused. Aive Luigela on Kodutohtri ja Terviselehe kauaaegne kaasautor ning mitmete populaarsete raamatute autor. Ta on sage külaline raadios ja televisioonis, kui on vaja rääkida toiduainetest ning maitse- ja tervisetaimedest.
Märksõnad:
kokaraamatud
retseptid
hoidised
kulinaaria
Hind:
26,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 5,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!