Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, 2011 Helios

Piimandusühistu EPIIM on valinud lähemaks tutvumiseks juustutraditsiooniga raamatu, mille esimene osa räägib huumorikalt ja asjakohaste faktidega maailma kuulsate juustusortide tekkimisloost. Raamatu autor Alexander Ettl toob teises raamatu osas teieni 75 pikantset retsepti maadest, kus nauditakse juustu ja juusturoogi. Raamatut ilustavad ülemaailmse tuntuse saavutanud staar-food fotograafi Hans joachim Döbbelini fotod. Kuna retseptides esinevaid juustusorte pole alati eesti poelettidelt leida, siis pakub EPIIM oma toodangust valiku juustusorte, mis sobivad retseptides asendama võõramaiseid tooteid. Tegemist on tõeliselt mõnusa raamatuga, mis ei tohiks puududa ühegi toimeka perenaise köögi riiulist! Originaali pealkiri: Käse. Eesti keeles

Raamatu autoriks on Alexander Ettl kasutatud raamatud pealkirjaga Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast on raamat kirjastuselt Helios aastast 2011

mille on kirjutanud Alexander Ettl antud 2011 aasta raamat Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast on Alexander Ettl oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast vanaraamat.ee raamatupood Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast",
teema: Kokaraamatud

Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast
Pealkiri: Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast
Autor(id): Alexander Ettl
Illustraator: fotod Hans Joachim Döbbelin

Kirjastus: Helios
Aasta: 2011
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Thea Karin
ISBN: 9789949915316
Lehekülgi: 214


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 46x175x15 mm
Suurus: suures formaadis ja kõvade kaantega raamat


Sisu:
Piimandusühistu EPIIM on valinud lähemaks tutvumiseks juustutraditsiooniga
raamatu, mille esimene osa räägib huumorikalt ja asjakohaste faktidega maailma kuulsate juustusortide tekkimisloost.
Raamatu autor Alexander Ettl toob teises raamatu osas teieni 75 pikantset retsepti maadest, kus nauditakse juustu ja juusturoogi. Raamatut ilustavad ülemaailmse tuntuse saavutanud staar-food fotograafi Hans joachim Döbbelini fotod.
Kuna retseptides esinevaid juustusorte pole alati eesti poelettidelt leida, siis pakub EPIIM oma toodangust valiku juustusorte, mis sobivad retseptides asendama võõramaiseid tooteid.

Tegemist on tõeliselt mõnusa raamatuga, mis ei tohiks puududa ühegi toimeka perenaise köögi riiulist!

Originaali pealkiri: Käse. Eesti keeles

Hind: 11,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 23,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Vormiroad ja ühepajatoidud, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1259 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901