Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maiste söömingute aeg. Kodune gurmeeAutor(id): Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
ISBN: 9789949427819
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 227 × 227 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kokaraamatu autoriteks on kaks kokandushullust venda, kes otsustasid osakese oma fantaasiatest raamatuks vormida.
Nad valmistavad lihtsatest ainetest ja lihtsate vahenditega roogasid, millega on küll natuke rohkem tegemist kui purgisupi soojendamisega, kuid üle jõu ei tohiks need tõelisele tegijale olla.
Ligikaudu 50 erinevat retsepti annavad läbilõike vendade valmistatud toitudest, millega nad on kostitanud oma tuttavaid, sõpru ja muidu häid inimesi.
toiduvalmistamine, kokaraamatud, toit, retseptid
Sari: 100 rooga
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!