Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat, 2005 Ajakirjade Kirjastus

Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks. Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa. Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta. Märksõnad: mereannid kalad (zool.) kalatoidud kokaraamatud Sarjaandmed: 100 rooga.

Raamatu autoriks on Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus kasutatud raamatud pealkirjaga Kalaraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2005

mille on kirjutanud Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus antud 2005 aasta raamat Kalaraamat on Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kalaraamat",
teema: Kokaraamatud

Kalaraamat
Pealkiri: Kalaraamat
Autor(id): Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus
Illustraator: Fotod: Hele-Mai Alamaa, Jaan Heinmaa, Heiki Laan, Rene Riisalu
Kujundaja: Aila Utsu

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:

ISBN: 9985953665
Lehekülgi: 144
Sari: 100 rooga


Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 148 × 201 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks.
Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa.
Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta.

Märksõnad:
mereannid
kalad (zool.)
kalatoidud
kokaraamatud

Sarjaandmed: 100 rooga.

Hind: 7,00 EUR
Otsing autori järgi:

Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised, Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Schokolade, Parragon Books Ltd, hind: 9,00 eurot
Rännumehega maailmas seiklemas, , hind: 2,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/9. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 1,50 eurot
Eesti Mereakadeemia; koostanud Sirje Laanmäe, Kalakulinaaria, Eesti Mereakadeemia, 2001, hind: 14,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat, Koolibri, 1993, hind: 7,50 eurot
Leibur, Võileivaks loodud. Rukkipala retseptiraamat, , hind: 2,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, Leivad. Saiad, ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, hind: 4,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, Avita, 1999, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat, Philos Eesti OÜ, hind: 12,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli 1997, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt, Sendiveeretaja kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 3,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit (veebruar), Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad, OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud, Valgus, 1972, hind: 2,50 eurot
Arja Hopsu-Neuvonen, Marjetta Karttunen ja Pirjo Kytövuori, Kodused hoidised, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1407 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901