Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat, 2005 Ajakirjade Kirjastus

Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks. Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa. Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta. Märksõnad: mereannid kalad (zool.) kalatoidud kokaraamatud Sarjaandmed: 100 rooga.

Raamatu autoriks on Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus kasutatud raamatud pealkirjaga Kalaraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2005

mille on kirjutanud Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus antud 2005 aasta raamat Kalaraamat on Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kalaraamat",
teema: Kokaraamatud

Kalaraamat
Pealkiri: Kalaraamat
Autor(id): Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus
Illustraator: Fotod: Hele-Mai Alamaa, Jaan Heinmaa, Heiki Laan, Rene Riisalu
Kujundaja: Aila Utsu

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:

ISBN: 9985953665
Lehekülgi: 144
Sari: 100 rooga


Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 148 × 201 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks.
Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa.
Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta.

Märksõnad:
mereannid
kalad (zool.)
kalatoidud
kokaraamatud

Sarjaandmed: 100 rooga.

Hind: 7,00 EUR
Otsing autori järgi:

koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki 3. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden; Toimetanud: Lia Virkus, 100 kooki. 2. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 12,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Sarah Brown, Toidud mikrolaineahjus, Dorling Kindersley, Koolibri, 1997, hind: 5,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Helios, 2011, hind: 12,00 eurot
Printsesside kokaraamat, Egmont Estonia, 2012, hind: 13,00 eurot
Ute Bareiss, Fantaasiarikkaid lauadekoratsioone koduseks peoks, Odamees, 2000, hind: 12,00 eurot
Projekti juht: Ede-Mall Jüriado; Toidud: Martti Koppel, Hõlbus hakkliha, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 5,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 7,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana, Erahariduskeskus, 2000, hind: 4,50 eurot
Liia Tiigi, Üsna odavalt, aga maitsvalt, Valgus, 1996, hind: 5,00 eurot
Kristi Pitkänen ja Mati Soomre, Maalehe väike jõuluraamat, Maalehe Raamat, 2010, hind: 5,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1983, hind: 2,00 eurot
Aune Põldma, Kahe nädala menüü kooliõpilasele. Käsiraamat + CD, Argo, 2010, hind: 23,00 eurot
Maire Suitsu, Suur Kartuliraamat, Varrak, 2009, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu, Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Sille Varblane, Kokkuhoiu kokaraamat, Tammerraamat, 2009, hind: 10,00 eurot
Tim Richardson, Maiustused, Olion, 2004, hind: 12,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Lummavad linnud, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Pisike piparkoogiraamat. Piparkooke ja muid niknäkke, Maalehe Raamat, 1995, hind: 5,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar, Valik toite juustust, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2016, hind: 4,00 eurot
Paulig Group Eesti, Magustoitude üllatav maailm, Paulig Group Eesti, 2013, hind: 9,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog, Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1728 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901