Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat, 2005 Ajakirjade Kirjastus

Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks. Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa. Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta. Märksõnad: mereannid kalad (zool.) kalatoidud kokaraamatud Sarjaandmed: 100 rooga.

Raamatu autoriks on Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus kasutatud raamatud pealkirjaga Kalaraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2005

mille on kirjutanud Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus antud 2005 aasta raamat Kalaraamat on Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kalaraamat",
teema: Kokaraamatud

Kalaraamat
Pealkiri: Kalaraamat
Autor(id): Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus
Illustraator: Fotod: Hele-Mai Alamaa, Jaan Heinmaa, Heiki Laan, Rene Riisalu
Kujundaja: Aila Utsu

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:

ISBN: 9985953665
Lehekülgi: 144
Sari: 100 rooga


Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 148 × 201 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Kala on oskaja tänulik toiduaine, sest kalaroog valmib kiiresti, ei nõua keerukaid retsepte ega erilisi töövahendeid. Kes aga ennast oskajaks ei pea, võiks enne praktilise tegevuse juurde asumist tähelepanelikult läbi lugeda kogu teoreetilise osa. Selles pakutakse juhatust värske kala äratundmiseks, kala õigeks säilitamiseks, rookimiseks ja fileerimiseks ning muidugi ka igale kalale kõige paremini sobiva kuumtöötlemisviisi valikuks.
Lihtsad tarkused ja kavalused maitsva kalaroa saamiseks on ära toodud lausa punktide kaupa.
Keda aga huvitavad kaugete merede eksootilised annid või peaaegu sama eksootiliseks muutunud Eesti silmud ja jõevähid, saab tulusat õpetust ka nendega ümberkäimise kohta.

Märksõnad:
mereannid
kalad (zool.)
kalatoidud
kokaraamatud

Sarjaandmed: 100 rooga.

Hind: 7,00 EUR
Otsing autori järgi:

koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki 3. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised, Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Retseptid: Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden; Toimetanud: Lia Virkus, 100 kooki. 2. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 12,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Martha Day, Jõulutoidud, Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Rabarberikoogid ja -magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Helger Aava ja Aivar Hanson, Kokteilid pühendusega, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 6,00 eurot
Pärnu Lahe Partnerluskogu MTÜ, Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline, Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed, Varrak, 2013, hind: 8,00 eurot
teksti autor Birgitta Rasmusson, Kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1969, hind: 1,50 eurot
Marju Külaots, Triinu Pääsik, Kuidas valmib argine beebigurmee?, Ajakirjade Kirjastus AS, 2017, hind: 7,00 eurot
koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Soojendavad supid. Köögivilja-, mereanni- ja lihasupid, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 5,00 eurot
Ellen Brown, Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrile, Eesti Päevaleht, 2010, hind: 13,00 eurot
Egle Koppel, Maksa puhastamine taimetoiduga. 10 päeva toitumiskava ja retseptid maksa puhastamiseks ja kaalulangetamiseks, Kirjastus Cum Laude OÜ, 2015, hind: 11,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite metsloomade ja -lindude lihast, Valgus, 2004, hind: 14,00 eurot
Irje Karjus, Hingetoidud. Vaimustavad toidud kehale ning hingele, Cum Laude, 2011, hind: 14,00 eurot
Toimetanud: François Fortin, Martine Podesto, Maailma toiduained. Taskuentsüklopeedia, TEA Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1984, hind: 2,50 eurot
Max Mundi, Salatid. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Bit, 2001, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang. Koostanud: Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Tordiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 21,00 eurot
Trofimova V. I., Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile, Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1719 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901