Angeelika Kang, Supiraamat, 2000 Ajakirjade Kirjastus

Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine. Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult. Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus. supid, kokaraamatud

Raamatu autoriks on Angeelika Kang kasutatud raamatud pealkirjaga Supiraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2000

mille on kirjutanud Angeelika Kang antud 2000 aasta raamat Supiraamat on Angeelika Kang oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Supiraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Supiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Supiraamat",
teema: Kokaraamatud

Supiraamat
Pealkiri: Supiraamat
Autor(id): Angeelika Kang
Illustraator: Fotod: Jaan Heinmaa
Kujundaja: Advig Stahl-Eisel

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 66


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine.
Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult.
Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus.

supid, kokaraamatud

Hind: 2,80 EUR
Otsing autori järgi:

Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised, Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: Tiiu Väinsaar, Taimetoidud. Laiast maailmast igale maitsele, Maalehe Raamat, 2007, hind: 13,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Angeelika Kang, Vormiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 3,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Hommikusöögid, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 13,50 eurot
Kaarina Roininen, Parimad kodused küpsetised, Sinisukk, 1999, hind: 12,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu, Varrak, 2012, hind: 17,00 eurot
Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega, Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat, Valgus, 1968, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi, Perona, 1990, hind: 2,20 eurot
Peeter Kard, Puljongid & pirukad, Varrak, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal, Maalehe Raamat, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2000, hind: 6,00 eurot
toidud: Martti Koppel ; tegevtoimetaja Ede-Mall Jüriado, Kelmikad koogid, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Onu Bella; toimetaja Katrin Streimann; eessõna: Andrus Kivirähk, Onu Bella koduperemehe nipiraamat, Menu Kirjastus, 2011, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Katrin Streimann, Chefs without borders. Peakokad Ida-Virumaal, AS Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 6,00 eurot
Renate Kissel, Vürtsid ja maitsetaimed. 110 retsepti, Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 13,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1665 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901