Angeelika Kang, Supiraamat, 2000 Ajakirjade Kirjastus

Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine. Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult. Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus. supid, kokaraamatud

Raamatu autoriks on Angeelika Kang kasutatud raamatud pealkirjaga Supiraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2000

mille on kirjutanud Angeelika Kang antud 2000 aasta raamat Supiraamat on Angeelika Kang oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Supiraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Supiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Supiraamat",
teema: Kokaraamatud

Supiraamat
Pealkiri: Supiraamat
Autor(id): Angeelika Kang
Illustraator: Fotod: Jaan Heinmaa
Kujundaja: Advig Stahl-Eisel

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 66


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine.
Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult.
Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus.

supid, kokaraamatud

Hind: 3,00 EUR
Otsing autori järgi:

Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 11,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsila talu köök (Taimetoidud Frantsila moodi), Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus, Eesti NVS Kultuuriministeerium, 1972, hind: 4,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 23,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1257 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901