Angeelika Kang, Supiraamat, 2000 Ajakirjade Kirjastus

Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine. Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult. Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus. supid, kokaraamatud

Raamatu autoriks on Angeelika Kang kasutatud raamatud pealkirjaga Supiraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2000

mille on kirjutanud Angeelika Kang antud 2000 aasta raamat Supiraamat on Angeelika Kang oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Supiraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Supiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Supiraamat",
teema: Kokaraamatud

Supiraamat
Pealkiri: Supiraamat
Autor(id): Angeelika Kang
Illustraator: Fotod: Jaan Heinmaa
Kujundaja: Advig Stahl-Eisel

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 66


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine.
Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult.
Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus.

supid, kokaraamatud

Hind: 2,80 EUR
Otsing autori järgi:

Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Köögiviljaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 15,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised, Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 1,50 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat, Kaalujälgijad, 1996, hind: 3,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Koostanud M. Niit, Tartu Konservitehas (toodangu tutvustaja), 1982, hind: 3,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Lihatoidud, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
O. Kask (koostaja), Kokakunst, 1993, hind: 5,00 eurot
M. Sillaste, Kulinaaria II, 1983, hind: 8,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1970, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1973, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Marta Põld-Riives, Taimetoidud, 1993, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia, Perioodika, 1988, hind: 10,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta, Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 22,00 eurot
Delimano retseptiraamat, , hind: 7,00 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1400 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901