Angeelika Kang, Supiraamat, 2000 Ajakirjade Kirjastus

Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine. Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult. Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus. supid, kokaraamatud

Raamatu autoriks on Angeelika Kang kasutatud raamatud pealkirjaga Supiraamat on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2000

mille on kirjutanud Angeelika Kang antud 2000 aasta raamat Supiraamat on Angeelika Kang oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Angeelika Kang, Supiraamat vanaraamat.ee raamatupood Angeelika Kang, Supiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Supiraamat",
teema: Kokaraamatud

Supiraamat
Pealkiri: Supiraamat
Autor(id): Angeelika Kang
Illustraator: Fotod: Jaan Heinmaa
Kujundaja: Advig Stahl-Eisel

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 66


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 150 × 210 mm
Suurus: tavaformaat, pehme köide


Sisu:
Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine.
Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult.
Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus.

supid, kokaraamatud

Hind: 2,80 EUR
Otsing autori järgi:

koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
Retseptid: Santa Maria, Angeelika Kang, Selle suve grilliraamat, Ajakirjade Kirjastus, hind: 2,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad, Maalehe Raamat, 1997, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Krista Maldur; Retseptid: Hannes Paljak, Laste suur kokaraamat, TEA Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Ruth Binney, Maitseraamat, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 5,00 eurot
Koostanud Margit Kirsipuu, Köögikiusatused 2, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Kaalujälgijate koduköögi retseptid. Salendav kuue päeva menüü, Kaalujälgijad, 2002, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi, Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad, Varrak, 2011, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Kadi Toompere, Jooga köögis 2. Rõõm ja tervis kooskokkamisest, Varrak, 2016, hind: 17,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! oktoober 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök, Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Porotieto, , hind: 2,00 eurot
koostanud: Ruth Huimerind, Salasahver. Gurmaanidele ja raamatugurmaanidele (CD puudub), MAP, 2002, hind: 14,00 eurot
Kristina Efert, Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus, Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Maria Kagan, Tiina Parm, Väärt Eesti toidud, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 17,00 eurot
Rose Elliot, Köögiviljatoidud, Koolibri, 1998, hind: 3,70 eurot
Meie katame sinu laua. Väike retseptiraamat, Rakvere Lihakombinaat, hind: 2,00 eurot
Koostanud V. Kalpus, Kalatoite, Valgus, 1982, hind: 2,00 eurot
Koostanud Allan Espenberg; toimetanud Krista Leppikson, Euroopa söögid ja joogid, Tammerraamat, 2005, hind: 10,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud, Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Joanna Farrow, Liha, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1751 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901