Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, 2009 Ajakirjade Kirjastus

Meil kõigil on kiire ning tuleb teha mitmeid ümberkorraldusi, et tulla toime omatehtud koduste toitudega – paja- ja vormiroogadega ning pikki tunde valmivate hautistega. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Selle töö aga võib ära teha eelmisel õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes lihal öösel jahtuda – nii on õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev. Raamatust leiad lisaks arvukatele liharoogadele mitmeid nippe lisandite valmistamiseks, näiteks kuidas kõige hõlpsamini lahustada pannile jäänud lihaküpsetusvaapa või milliste ainetega segada sellest kokku erinevaid kastmeid. Märksõnad toidud toiduvalmistamine rahvustoidud lihatoidud kokaraamatud toidud toiduvalmistamine rahvustoidud lihatoidud kokaraamatud Prantsusmaa

Raamatu autoriks on Anne Labrosse kasutatud raamatud pealkirjaga Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2009

mille on kirjutanud Anne Labrosse antud 2009 aasta raamat Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha on Anne Labrosse oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha vanaraamat.ee raamatupood Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha",
teema: Kokaraamatud

Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha
Pealkiri: Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha
Autor(id): Anne Labrosse
Illustraator: Fotod Jüri Seljamaa
Kujundaja: Mai Grepp

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
Tõlkija: Tuuli Stewart
ISBN: 9789949454150
Lehekülgi: 39
Osa: 3

Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 170 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Meil kõigil on kiire ning tuleb teha mitmeid ümberkorraldusi, et tulla toime omatehtud koduste toitudega – paja- ja vormiroogadega ning pikki tunde valmivate hautistega. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Selle töö aga võib ära teha eelmisel õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes lihal öösel jahtuda – nii on õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev.

Raamatust leiad lisaks arvukatele liharoogadele mitmeid nippe lisandite valmistamiseks, näiteks kuidas kõige hõlpsamini lahustada pannile jäänud lihaküpsetusvaapa või milliste ainetega segada sellest kokku erinevaid kastmeid.


Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
Prantsusmaa

Hind: 3,50 EUR
Otsing autori järgi:

Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (2. osa). Supid. Eelroad. Pirukad, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 6,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (5. osa). Koogid ja magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 6,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (4. osa). Leivad-saiad. Kastmed. Hoidised, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 6,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 12,00 eurot
Maire Suitsu; Toimetanud: Lia Virkus, Algajale kodukokale, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 6,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist, Sinisukk, 1996, hind: 7,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud, Pere ja Kodu, 2002, hind: 10,00 eurot
Vürtsikad hoidised eksootilistest viljadest, Ilo, 2012, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 6,50 eurot
Koostanud: Madis Peil, Meie pere kokaraamat, Ten-Team, 2005, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Pirukad ja pizzad, Valgus, 1996, hind: 8,00 eurot
Eesti Mereakadeemia; koostanud Sirje Laanmäe, Kalakulinaaria, Eesti Mereakadeemia, 2001, hind: 15,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 6,00 eurot
Enn Kaljo, Loodusandide kuivatamine. Käsiraamat. Retseptid, Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 18,00 eurot
Koostanud Tagli Pitsi, Riina Täht ja Sirje Vaask, Rukkileib meie laual, Eesti Leivaliit, 1999, hind: 2,00 eurot
Pille Enden ja Britt Paju, Magus elu. Tervislikumalt! Valge jahu ja suhkruta magustoidud ja koogid, Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Säästukokaraamat, Egmont, 2006, hind: 9,00 eurot
Mark Hockenhull, Toitvad supid. Maitsev ja tervislik, Koolibri, 2014, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia, Perioodika, 1988, hind: 11,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 3,50 eurot
Toimetanud: Keidi Niitsoo, Kaupmehe retseptivalik, Kaupmees & Ko, 2007, hind: 11,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,90 eurot
Linda Petti, Munatoite, Valgus, 1987, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Siiri Lelumees, Liisa Pakosta, Koka-aabits. Kuidas köögis tervislikult ellu jääda, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 11,00 eurot
Helmi Pastak, Toit- tervise varaait, Valgus, 1972, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,50 eurot
S. Vitsur, Miks lahjad piimatooted on kasulikud, Valgus, 1974, hind: 2,90 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis, Valgus, 1992, hind: 4,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1233 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901