Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, 2009 Ajakirjade Kirjastus

Meil kõigil on kiire ning tuleb teha mitmeid ümberkorraldusi, et tulla toime omatehtud koduste toitudega – paja- ja vormiroogadega ning pikki tunde valmivate hautistega. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Selle töö aga võib ära teha eelmisel õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes lihal öösel jahtuda – nii on õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev. Raamatust leiad lisaks arvukatele liharoogadele mitmeid nippe lisandite valmistamiseks, näiteks kuidas kõige hõlpsamini lahustada pannile jäänud lihaküpsetusvaapa või milliste ainetega segada sellest kokku erinevaid kastmeid. Märksõnad toidud toiduvalmistamine rahvustoidud lihatoidud kokaraamatud toidud toiduvalmistamine rahvustoidud lihatoidud kokaraamatud Prantsusmaa

Raamatu autoriks on Anne Labrosse kasutatud raamatud pealkirjaga Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2009

mille on kirjutanud Anne Labrosse antud 2009 aasta raamat Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha on Anne Labrosse oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha vanaraamat.ee raamatupood Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha",
teema: Kokaraamatud

Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha
Pealkiri: Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha
Autor(id): Anne Labrosse
Illustraator: Fotod Jüri Seljamaa
Kujundaja: Mai Grepp

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
Tõlkija: Tuuli Stewart
ISBN: 9789949454150
Lehekülgi: 39
Osa: 3

Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 170 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Meil kõigil on kiire ning tuleb teha mitmeid ümberkorraldusi, et tulla toime omatehtud koduste toitudega – paja- ja vormiroogadega ning pikki tunde valmivate hautistega. Paljud kurdavad liha pika keetmis- ja küpsetamisaja üle. Selle töö aga võib ära teha eelmisel õhtul (pole ju vaja poti kõrval seista), lastes lihal öösel jahtuda – nii on õhtusöök järgmisel päeval peaaegu valmis. Kaua keedetud liha on tõesti maitsev.

Raamatust leiad lisaks arvukatele liharoogadele mitmeid nippe lisandite valmistamiseks, näiteks kuidas kõige hõlpsamini lahustada pannile jäänud lihaküpsetusvaapa või milliste ainetega segada sellest kokku erinevaid kastmeid.


Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
toidud
toiduvalmistamine
rahvustoidud
lihatoidud
kokaraamatud
Prantsusmaa

Hind: 3,00 EUR
Otsing autori järgi:

Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (2. osa). Supid. Eelroad. Pirukad, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (5. osa). Koogid ja magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (4. osa). Leivad-saiad. Kastmed. Hoidised, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Anu Jõesaar, Taluperenaiste hoidised, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Vormiroad ja ühepajatoidud, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Laine Remmelgas, Hakkliharaamat, Latrolle, 1998, hind: 3,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1255 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901