Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikalised mereannidAutor(id): Anne Wilson
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kadri Haljamaa
ISBN: 9789985021743
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 137 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Raamat sisaldab retsepte grillõhtute, igapäevatoitude ja eriliste sündmuste puhuks. Nüüd, mil kanaliha on saadaval fileena, grillituna või suitsutatuna, on see kujunenud ajahädas koka repertuaaris üheks kõige kiiremini valmistatavaks ja mitmekülgsemaks toiduaineks. Selles raamatus pakutakse retsepte mitme riigi rahvusköögist, samuti jagatakse soovitusi kanaliha säilitamiseks ja ettevalmistamiseks.
Originaali pealkiri Classic essentiel seafood. Eesti keeles
Märksõnad
kalatoidud
mereannid
kalatoidud
mereannid
kokaraamatud
Hind:
4,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus. Ekskursioonijuht,
Eesti NSV Riiklik Loodusmuuseum, 1989, hind: 2,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid,
Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Anne Willan, Supid,
Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Rose Elliot, Köögiviljatoidud,
Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Eesti köök. Estonian Cuisine,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 18,00 eurot
toimetanud: Ingrid Eylandt-Kuure, Kokaraamat tüdrukutele,
Sinisukk, 2012, hind: 14,00 eurot
TTÜ toiduainete instituut, Laste toit. Teine raamat,
Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 1999, hind: 7,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Kiire perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 18,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2071 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!