Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...Autor(id): Anni Arro
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Menu
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949470105
Lehekülgi: 272
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 197 × 261 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 209
Anni Arro Selles raamatus kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks. Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella-juustu ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami.
Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt! Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.
Raamatust leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.
Hind:
26,00 EUROtsing autori järgi:
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte. Haapsalu cafés and recipes,
Eesti Keele Sihtasutus, 2008, hind: 19,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006
Nadežda Kaarma; koostaja Anni Arro ; toimetaja Katrin Streimann, Nadja koogid 2,
Menu Kirjastus, 2012
Anni Arro, Parimad palad. Best of the best,
Menu, 2015
Anni Arro, Anni toidupäevik,
Menu Kirjastus, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
toimetanud Elle Ojasaar ja Mall Vaasma, Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi,
Sinisukk, 2003, hind: 19,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Pirukad (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Epp Mihkels, Väike pitsaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!