Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Delikaatsed desserdidAutor(id): August Alop, Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Mainori Kirjastus, Erahariduskeskus
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
ISBN: 9985780167
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera. Retseptikogu
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 213 × 150 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega ja rõngasköites
Sisu:
Olen kuulnud öeldavat, et magustoit on köögikunstis võrreldav luulega kirjanduses. Mõlemaid on palju ja erinevaid: pikki ja keerukaid kui eepos ja lühikesi ning täpseid nagu haiku. Samuti ei ole kumbki elutähtsalt oluline, inimene võib saada hakkama nii luule kui maiustusteta, aga mis elu see on.
Kas mäletad, kuidas lapsepõlves kommisaamise lootuses nii mõnigi asi tehtud sai või tegemata jäi? Eks see präänikupakkumine kehtib teatud mõttes täiskasvanutegi puhul, aga nüüd oleme pakkujaks-premeerijaks juba ise.
kokaraamatud, retseptid, magustoidud
Sari: Soolatera. Retseptikogu
Hind:
7,00 EUROtsing autori järgi:
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Külluslik kala,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 7,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Teistmoodi tordid,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 5,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana,
Erahariduskeskus, 2000, hind: 4,50 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Asjalikud aedviljad,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2359 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!