Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, 2013 TEA Kirjastus

Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks • 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni • Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea

Raamatu autoriks on Benjamin Bartlett kasutatud raamatud pealkirjaga Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid on raamat kirjastuselt TEA Kirjastus aastast 2013

mille on kirjutanud Benjamin Bartlett antud 2013 aasta raamat Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid on Benjamin Bartlett oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid vanaraamat.ee raamatupood Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid",
teema: Kokaraamatud

Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
Pealkiri: Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
Autor(id): Benjamin Bartlett
Kujundaja: Kalev Tomingas

Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lea Noormaa, Juta Rahkema-praks ja Triinu Tischler
ISBN: 9789949241958
Lehekülgi: 184


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 220x280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid


Originaali pealkiri: BBQ manual

Märksõnad:
grillid
grilltoidud
barbecue
toiduvalmistamine
nõuanded
käsiraamatud
kokaraamatud

Hind: 18,00 EUR
Otsing autori järgi:

Robert Cedric Sheriff, Vernon Bartlett, Teekonna lõpp, Eesti Kirjastuse Kooperatiiv, 1937, hind: 8,00 eurot
Sarah Bartlett, Päikesemärgid ja sinu väike beebi, Egmont Estonia, 2006, hind: 5,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Koostanud Elina Sildre ja Silver Tibbing, Gluteenivabad retseptid, Tere AS, 2013, hind: 14,00 eurot
Koostanud: Gerda Kroom, Slaavi köök. Vene, Ukraina, Valgevene, Odamees, 2007, hind: 8,00 eurot
Nicola Graimes, Suur vokiroogade raamat. 365 kiireltvalmivat, värsket ja hõrku retsepti, Maalehe Raamat, 2007, hind: 15,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin, Kalatoidud_, Sinisukk, 2001, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist, Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Eesti perenaise 100 rooga, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 8,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Kaisa Isotalo ja Raija Kuittinen, Kodutoit, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Minna Nevalainen, Soili Soisalo, Kerge köögi hõrgutised, Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 9,00 eurot
Anne Willan, Salatite valmistamine, Dorling Kindersley, 1997, hind: 3,80 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,00 eurot
Malle Peterson ja Elli Vendla, 76 aedviljatoitu, Forma Media, 2011, hind: 3,50 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 13,00 eurot
Amory Blanche, Päikesemärgid ja toidulaud. Astroloogiline kokaraamat. Tervis ja ilu, Perioodika, 1997, hind: 7,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1315 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901