Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, 2013 TEA Kirjastus

Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks • 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni • Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea

Raamatu autoriks on Benjamin Bartlett kasutatud raamatud pealkirjaga Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid on raamat kirjastuselt TEA Kirjastus aastast 2013

mille on kirjutanud Benjamin Bartlett antud 2013 aasta raamat Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid on Benjamin Bartlett oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid vanaraamat.ee raamatupood Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid",
teema: Kokaraamatud

Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
Pealkiri: Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
Autor(id): Benjamin Bartlett
Kujundaja: Kalev Tomingas

Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lea Noormaa, Juta Rahkema-praks ja Triinu Tischler
ISBN: 9789949241958
Lehekülgi: 184


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 220x280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid


Originaali pealkiri: BBQ manual

Märksõnad:
grillid
grilltoidud
barbecue
toiduvalmistamine
nõuanded
käsiraamatud
kokaraamatud

Hind: 18,00 EUR
Robert Cedric Sheriff, Vernon Bartlett, Teekonna lõpp, Eesti Kirjastuse Kooperatiiv, 1937, hind: 8,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 1,50 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat, Kaalujälgijad, 1996, hind: 3,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Koostanud M. Niit, Tartu Konservitehas (toodangu tutvustaja), 1982, hind: 3,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Lihatoidud, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
O. Kask (koostaja), Kokakunst, 1993, hind: 5,00 eurot
M. Sillaste, Kulinaaria II, 1983, hind: 8,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1970, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1973, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Võileivad, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Marta Põld-Riives, Taimetoidud, 1993, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia, Perioodika, 1988, hind: 10,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta, Sinisukk, 2002, hind: 11,00 eurot
Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste, Eesti perepeod. Estonian family celebrations, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 22,00 eurot
Delimano retseptiraamat, , hind: 7,00 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1400 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901