Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, 2013 TEA Kirjastus

Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks • 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni • Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. „Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. „Suur grillimise käsiraamat”: • Veidi grillimise ajalugu ja teadust • Sobivaima grilli valimine või ehitamine • Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas? • Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid • Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni • Täielik õpetus terve sea

Raamatu autoriks on Benjamin Bartlett kasutatud raamatud pealkirjaga Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid on raamat kirjastuselt TEA Kirjastus aastast 2013

mille on kirjutanud Benjamin Bartlett antud 2013 aasta raamat Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid on Benjamin Bartlett oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid vanaraamat.ee raamatupood Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid",
teema: Kokaraamatud

Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
Pealkiri: Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid
Autor(id): Benjamin Bartlett
Kujundaja: Kalev Tomingas

Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lea Noormaa, Juta Rahkema-praks ja Triinu Tischler
ISBN: 9789949241958
Lehekülgi: 184


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 220x280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid


Originaali pealkiri: BBQ manual

Märksõnad:
grillid
grilltoidud
barbecue
toiduvalmistamine
nõuanded
käsiraamatud
kokaraamatud

Hind: 18,00 EUR
Otsing autori järgi:

Robert Cedric Sheriff, Vernon Bartlett, Teekonna lõpp, Eesti Kirjastuse Kooperatiiv, 1937, hind: 8,00 eurot
Sarah Bartlett, Päikesemärgid ja sinu väike beebi, Egmont Estonia, 2006, hind: 7,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog, Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot
Mats Tõnisson, Köögi raamat. Õpetus, kudas perenaised ja söögitegijad tarwilikka toitusid ja jookisid wõiwad walmistada, M. Tõnisson, 1898, hind: 10,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine, Maalehe Raamat, 1997, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider, Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Siberi köök, Odamees, 2004, hind: 5,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1965, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1966, hind: 7,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I-II, Eesti Ühing Teadus, 1992, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, hind: 2,80 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine, Teadus, 1992, hind: 3,50 eurot
koostanud Anne Kangur ; toimetanud Sirje Raenok, Prantsuse köök, Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Maiuspalu lordide laualt: Inglismaa, Šotimaa, Iirimaa, Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök, Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,40 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne, 1926, hind: 17,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 4,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki, Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Anne Labrosse, Minu prantsuse toidud Eestis, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat, Egmont Estonia, 2002, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1722 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901