Cosima Bellersen Quirini, Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud, 2012 Sinisukk

Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja. Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!

Raamatu autoriks on Cosima Bellersen Quirini kasutatud raamatud pealkirjaga Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud on raamat kirjastuselt Sinisukk aastast 2012

mille on kirjutanud Cosima Bellersen Quirini antud 2012 aasta raamat Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud on Cosima Bellersen Quirini oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Cosima Bellersen Quirini, Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud vanaraamat.ee raamatupood Cosima Bellersen Quirini, Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud",
teema: Kokaraamatud

Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud
Pealkiri: Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtud
Autor(id): Cosima Bellersen Quirini

Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:

ISBN: 9789949148776
Lehekülgi: 148


Seisukord: pisut kulunud nurgad, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees
Mõõdud: 170x235 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja. Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche, Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped & napsud, Maalehe Raamat, 2005, hind: 9,00 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Jan Gradvall, Liselotte Forslin, Tex-Mex. Texase toit, muusika ja elurõõm, Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Carla Bardi, Kerged salatid, Koolibri, 2012, hind: 9,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2006, hind: 16,00 eurot
Allan Kuning; Koostanud: Heidi Vihma, Kuninga magusaraamat, Forma Media, 2007, hind: 9,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Menu, 2010, hind: 20,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 12,00 eurot
retseptid: Veronika Nuter; toimetaja Katrin Reinmaa, 76 isemoodi hoidist, Forma Media, 2014, hind: 8,00 eurot
Joy Skipper, Kerged eined, Valgus, 2008, hind: 9,00 eurot
retseptid koostanud Sille Varblane, Hanne Sõber ; toimetanud Tiina Tammer, Marika Puhm, Koolilapse kodutoit. Tervislik ja lapsele isetegemiseks jõukohane, Tammerraamat, 2014, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angelica Udeküll, Raili Mikk, Tervislikud toidud, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 5,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Murdoch Books, Kana, Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele, Odamees, 2005, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Tere retseptid. Tere recipes. Tere рецепты, Menu Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1704 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901