Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Minu köök. Minu hing. My kitchen. My soulAutor(id): Dmitri Haljukov
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Menu Meedia
Linn: Tallinn
Aasta: 2019
Originaalkeel: eesti keel
Tõlkija: Eiffel Meedia OÜ
ISBN: 9789949549917
Lehekülgi: 216
Sari: Great estonian gastronomy
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 290x210
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Raamatu „Minu köök, Minu hing“ autorit Dmitri Haljukovi tuntakse kui peakokka, kes oma restoraniga Cru on aastaid püsinud Eesti parimate hulgas, aga ka kui Eesti kokanduskultuuri edukat esindajat maailma kõige olulisemal profikokkade võistlusel. 2015. aastal saavutas Dmitri Haljukov Bocuse d’Ori kokavõistlusel, mida ka kokanduse maailmameistrivõistlusteks nimetatakse, neljateistkümnenda koha.
Raamat on mõeldud kasutamiseks eelkõige profikokkadele, aga ka sügavama toiduhuviga kodukokkadele. Autor ei pea vajalikuks, et retsepte üks ühele järgi tehtaks, vaid loodab, et need insipireerivad ja annavad tõuke tema ideede edasi arendamiseks. Taldrik on peakokale sama mis lõuend kunstnikule, kus ta saab jutustada oma loo. Pikema loo jutustamiseks läheb vaja aga mitte taldrikut, vaid tervet raamatut. Raamatus „Minu köök. Minu hing“ jutustab Dmitri Haljukov oma lugu kuuekümne retsepti kaudu, mis on viimaste aastate jooksul loodud restorani Cru köögis ja kulinaarsetel rännakutel.
Märksõnad:
Menu Meedia
Einike Soosaar
Dmitri Haljukov
Great estonian gastronomy
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Minu köök. Minu hing. My kitchen. My soul, Dmitri Haljukov, Menu Meedia 2019Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane; toimetanud Velve Saar, Magus maasikaaeg,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 11,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 11,00 eurot
Michael Jackson, Suur õllemääraja,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2002, hind: 20,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!