Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Grillimine ja barbecueAutor(id): Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar
Kujundaja: Advig Stahl-Eisel
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9985959000
Lehekülgi: 152
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 174 × 246
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Raamatu autorid Enn Tobreluts, Priit Toomits ja Tiit Treve on 2004. a Euroopa meistrid BBQs.
Raamatust leiad põhjaliku teooriaosa koos näpunäidetega grillimise ja barbecue kohta. Antakse palju BBQ- ja grilliretsepte sea-, veise-, lamba-, linnu- ja ulukilihast roogade valmistamiseks, samuti kala jt mereandide grilliretsepte ning huvitavaid nõuandeid, kuidas teha magusat grill- ja BBQ-rooga. Nende toitude kõrvale pakutakse ka salatiretsepte ning kaunistuste ja lisandite ideesid. Raamatust leiate ka BBQ EMi võiduroogade retseptid.
Sari: 100 rooga
Grillimine ja barbeque, kokaraamatud
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Amanda Cross, Charmaine Yabsley, Tervistavad joogid. 60 tervise kosutajat,
Maalehe Raamat, 2011, hind: 15,00 eurot
Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk, Köögiorja päevaraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Felix Kala, Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimääraja,
Haigur OÜ, 2011, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!