Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimäärajaAutor(id): Felix Kala
Kujundaja: Mall Vahtre
Kirjastus: Haigur OÜ
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949217427
Lehekülgi: 124
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 148x109
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 272
Toidu lisaainete välimääraja.
Uus, täiendatud ja parandatud trükk.
Tegemist on nn e-ainete täieliku nimekirjaga, kus leidub iga aine lühikirjeldus ja riskiaste, samuti vastupidine indeks - ainenimede register, mille järgi saab leida e-numbri ja vastava kirjelduse. Neutraalne, asjalik teatmeteos, mille mugav taskuformaat lubab seda kaasas kanda, et vajadusel otse poes toidukaupade sobivuse üle otsustada. Esimene trükk ilmus 2006. aastal
Märksõnad:
Haigur OÜ
toiduained
toidulisaained
käsiraamatud
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit,
Varrak, 2004, hind: 25,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!