Gönül Paksoy, Türgi köök, 2010 Ajakirjade Kirjastus

Türgi köögikunst on pika ajalooga, suurte traditsioonidega, värvikirev, kontrastiderohke ja väga maitsev. Õitsengu ja maailmakuulsuse saavutas türklaste kokakunst Osmani impeeriumi ajal, kuid head rooga osati Türgis valmistada juba ammu enne seda. Raamat «Türgi köök» esitleb selle vaimustavalt rikka toidukultuuri parimaid ehteid. Autor Gönül Paksoy, kes muuseas tuntud ka moekunstniku ja disainerina, matkab läbi erinevate toorainete ja valmistusviiside, lihtsate ja keerulisemate retseptide. Türgi köök – see on palju enamat kui kogu maailmale tuntud kebab. Rikkalikud kala- ja mereanniroad, köögiviljatoidud, toidud oliiviõliga, lugematud erinevad dolmad ja väga maitsvad saialised, erinevad pilafid... Kõik väärib järele tegemist. Märksõnad: rahvustoidud Türgi kokaraamatud Sari: Rahvusköögid

Raamatu autoriks on Gönül Paksoy kasutatud raamatud pealkirjaga Türgi köök on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2010

mille on kirjutanud Gönül Paksoy antud 2010 aasta raamat Türgi köök on Gönül Paksoy oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Gönül Paksoy, Türgi köök vanaraamat.ee raamatupood Gönül Paksoy, Türgi köök
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Türgi köök",
teema: Kokaraamatud

Türgi köök
Pealkiri: Türgi köök
Autor(id): Gönül Paksoy
Illustraator: Fotod Reyhan Ekşì ja Kristjan Lepp
Kujundaja: Meelis Piller, Kristjan Lepp

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: türgi keel
Tõlkija: Kristi Saar
ISBN: 9789949454242
Lehekülgi: 327
Sari: Rahvusköögid


Seisukord: heas seisukorras
Mõõdud: 180 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Türgi köögikunst on pika ajalooga, suurte traditsioonidega, värvikirev, kontrastiderohke ja väga maitsev. Õitsengu ja maailmakuulsuse saavutas türklaste kokakunst Osmani impeeriumi ajal, kuid head rooga osati Türgis valmistada juba ammu enne seda.

Raamat «Türgi köök» esitleb selle vaimustavalt rikka toidukultuuri parimaid ehteid. Autor Gönül Paksoy, kes muuseas tuntud ka moekunstniku ja disainerina, matkab läbi erinevate toorainete ja valmistusviiside, lihtsate ja keerulisemate retseptide. Türgi köök – see on palju enamat kui kogu maailmale tuntud kebab. Rikkalikud kala- ja mereanniroad, köögiviljatoidud, toidud oliiviõliga, lugematud erinevad dolmad ja väga maitsvad saialised, erinevad pilafid... Kõik väärib järele tegemist.


Märksõnad:
rahvustoidud
Türgi
kokaraamatud

Sari: Rahvusköögid

Hind: 14,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Heivi Peterson, Maire Suitsu, Pannkoogid ja vahvlid, AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 11,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road, Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat, Varrak, 2001, hind: 9,50 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang. Koostanud: Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Tordiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 21,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 7,00 eurot
toidud: Martti Koppel ; tegevtoimetaja Ede-Mall Jüriado, Kelmikad koogid, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Rõõmsameelne riis, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Lummavad linnud, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 6,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Suupisteraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 3,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Dwayne Ridgaway, Pitsa. 50 ahvatlevat vana ja uut retsepti, Varrak, 2006, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu, Kodukoka tarkuseraamat. Asendamatu abimees köögis. Köögileksikon A-Y, Varrak, 2002, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki 3. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Pudrud hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Retseptid: Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden; Toimetanud: Lia Virkus, 100 kooki. 2. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 12,00 eurot
Heivi Peterson, Maire Suitsu, Lia Virkus, Rullid ja šarlotid, AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 12,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 12,00 eurot
Heivi Peterson, Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Max Mundi, Salatid. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Bit, 2001, hind: 12,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1709 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901