Gönül Paksoy, Türgi köök, 2010 Ajakirjade Kirjastus

Türgi köögikunst on pika ajalooga, suurte traditsioonidega, värvikirev, kontrastiderohke ja väga maitsev. Õitsengu ja maailmakuulsuse saavutas türklaste kokakunst Osmani impeeriumi ajal, kuid head rooga osati Türgis valmistada juba ammu enne seda. Raamat «Türgi köök» esitleb selle vaimustavalt rikka toidukultuuri parimaid ehteid. Autor Gönül Paksoy, kes muuseas tuntud ka moekunstniku ja disainerina, matkab läbi erinevate toorainete ja valmistusviiside, lihtsate ja keerulisemate retseptide. Türgi köök – see on palju enamat kui kogu maailmale tuntud kebab. Rikkalikud kala- ja mereanniroad, köögiviljatoidud, toidud oliiviõliga, lugematud erinevad dolmad ja väga maitsvad saialised, erinevad pilafid... Kõik väärib järele tegemist. Märksõnad: rahvustoidud Türgi kokaraamatud Sari: Rahvusköögid

Raamatu autoriks on Gönül Paksoy kasutatud raamatud pealkirjaga Türgi köök on raamat kirjastuselt Ajakirjade Kirjastus aastast 2010

mille on kirjutanud Gönül Paksoy antud 2010 aasta raamat Türgi köök on Gönül Paksoy oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Gönül Paksoy, Türgi köök vanaraamat.ee raamatupood Gönül Paksoy, Türgi köök
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Türgi köök",
teema: Kokaraamatud

Türgi köök
Pealkiri: Türgi köök
Autor(id): Gönül Paksoy
Illustraator: Fotod Reyhan Ekşì ja Kristjan Lepp
Kujundaja: Meelis Piller, Kristjan Lepp

Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: türgi keel
Tõlkija: Kristi Saar
ISBN: 9789949454242
Lehekülgi: 327
Sari: Rahvusköögid


Seisukord: heas seisukorras
Mõõdud: 180 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Türgi köögikunst on pika ajalooga, suurte traditsioonidega, värvikirev, kontrastiderohke ja väga maitsev. Õitsengu ja maailmakuulsuse saavutas türklaste kokakunst Osmani impeeriumi ajal, kuid head rooga osati Türgis valmistada juba ammu enne seda.

Raamat «Türgi köök» esitleb selle vaimustavalt rikka toidukultuuri parimaid ehteid. Autor Gönül Paksoy, kes muuseas tuntud ka moekunstniku ja disainerina, matkab läbi erinevate toorainete ja valmistusviiside, lihtsate ja keerulisemate retseptide. Türgi köök – see on palju enamat kui kogu maailmale tuntud kebab. Rikkalikud kala- ja mereanniroad, köögiviljatoidud, toidud oliiviõliga, lugematud erinevad dolmad ja väga maitsvad saialised, erinevad pilafid... Kõik väärib järele tegemist.


Märksõnad:
rahvustoidud
Türgi
kokaraamatud

Sari: Rahvusköögid

Hind: 14,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad, Maalehe Raamat, 1997, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Krista Maldur; Retseptid: Hannes Paljak, Laste suur kokaraamat, TEA Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Ruth Binney, Maitseraamat, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 5,00 eurot
Koostanud Margit Kirsipuu, Köögikiusatused 2, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Kaja Torm, Kaalujälgijate koduköögi retseptid. Salendav kuue päeva menüü, Kaalujälgijad, 2002, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi, Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad, Varrak, 2011, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus V-VIII kl. Toitlustamine, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Kadi Toompere, Jooga köögis 2. Rõõm ja tervis kooskokkamisest, Varrak, 2016, hind: 17,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! oktoober 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök, Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Porotieto, , hind: 2,00 eurot
koostanud: Ruth Huimerind, Salasahver. Gurmaanidele ja raamatugurmaanidele (CD puudub), MAP, 2002, hind: 14,00 eurot
Kristina Efert, Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus, Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Maria Kagan, Tiina Parm, Väärt Eesti toidud, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 17,00 eurot
Rose Elliot, Köögiviljatoidud, Koolibri, 1998, hind: 3,70 eurot
Meie katame sinu laua. Väike retseptiraamat, Rakvere Lihakombinaat, hind: 2,00 eurot
Koostanud V. Kalpus, Kalatoite, Valgus, 1982, hind: 2,00 eurot
Koostanud Allan Espenberg; toimetanud Krista Leppikson, Euroopa söögid ja joogid, Tammerraamat, 2005, hind: 10,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud, Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Joanna Farrow, Liha, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Silvia Kalvik, Эстонская кухня (Eesti köök), Perioodika, 1984, hind: 3,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1751 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901