Hanno Kask, Kalad meie toidulaual, 2017 Kalastaja kirjastus

Meie kauplustes ja turgudel pakutav kalavalik on muutunud aina paremaks ning traditsiooniliste kodumaiste liikide kõrval on müügile ilmunud ka arvukalt võõramaiseid „maailmakodanikke“, nende hulgas mitmeid selliseid, mis on tundmatud isegi kogenud kalasõpradele. Kõik müüvad midagi – osta ainult, see on parim või vähemalt väga-väga maitsev, ise just eile sõin! Tegelikult ei tea päris täpselt keegi, mida neile müüakse, kust see pärit on ja kas pakutav on parima võimaliku kvaliteediga või juba niisuguses staadiumis, millest teadlik kalasõber kaugele eemale hoiab. Lisaks eri liikide kulinaarsele tutvustamisele uuritakse raamatus, kuidas mõjutavad kala maitseomadusi tema elukeskkond, päritolu, värskus ja püügijärgse käitlemise tingimused, sageli ka suurus ja väljapüüdmise aeg jt tegurid. Samuti vaadeldakse mõningaid lettidel laiutavaid „maailmakodanikke“ (mille fassaad, nagu elus sageli ette tuleb, on särav ja kuldne, sisu aga mäda mis mäda), uuritakse, mis tegelased on hästivarustatud supermarketite kalaosakondades pakutavad molluskid, kaheksajalad ja kalmaarid ning mida oleks nendest kõige parem köögis valmistada. Raamat on mõeldud eeskätt neile lugejatele, kes end kalade kulinaarse maailmaga paremini kurssi soovivad viia, ent kasulikku lugemist, tarkuseteri ja nippe leiavad siit ka juba paadunud kalasõbrad, kutselised kalurid ning harrastuskalastajad. Raamatu autor Hanno Kask on üle 40-aastase staažiga kalamees, kogenud kalakokk ning hinnatud kalatoitude valmistamise õpitubade läbiviija. Märksõnad: Kalastaja kirjastus Tiina Alver

Raamatu autoriks on Hanno Kask kasutatud raamatud pealkirjaga Kalad meie toidulaual on raamat kirjastuselt Kalastaja kirjastus aastast 2017

mille on kirjutanud Hanno Kask antud 2017 aasta raamat Kalad meie toidulaual on Hanno Kask oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Hanno Kask, Kalad meie toidulaual vanaraamat.ee raamatupood Hanno Kask, Kalad meie toidulaual
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kalad meie toidulaual",
teema: Kokaraamatud

Kalad meie toidulaual
Pealkiri: Kalad meie toidulaual
Autor(id): Hanno Kask
Kujundaja: Tiina Alver

Kirjastus: Kalastaja kirjastus
Aasta: 2017
Originaalkeel:

ISBN: 9789949982912
Lehekülgi: 104


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 220x160
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Meie kauplustes ja turgudel pakutav kalavalik on muutunud aina paremaks ning traditsiooniliste kodumaiste liikide kõrval on müügile ilmunud ka arvukalt võõramaiseid „maailmakodanikke“, nende hulgas mitmeid selliseid, mis on tundmatud isegi kogenud kalasõpradele. Kõik müüvad midagi – osta ainult, see on parim või vähemalt väga-väga maitsev, ise just eile sõin! Tegelikult ei tea päris täpselt keegi, mida neile müüakse, kust see pärit on ja kas pakutav on parima võimaliku kvaliteediga või juba niisuguses staadiumis, millest teadlik kalasõber kaugele eemale hoiab.
Lisaks eri liikide kulinaarsele tutvustamisele uuritakse raamatus, kuidas mõjutavad kala maitseomadusi tema elukeskkond, päritolu, värskus ja püügijärgse käitlemise tingimused, sageli ka suurus ja väljapüüdmise aeg jt tegurid. Samuti vaadeldakse mõningaid lettidel laiutavaid „maailmakodanikke“ (mille fassaad, nagu elus sageli ette tuleb, on särav ja kuldne, sisu aga mäda mis mäda), uuritakse, mis tegelased on hästivarustatud supermarketite kalaosakondades pakutavad molluskid, kaheksajalad ja kalmaarid ning mida oleks nendest kõige parem köögis valmistada.
Raamat on mõeldud eeskätt neile lugejatele, kes end kalade kulinaarse maailmaga paremini kurssi soovivad viia, ent kasulikku lugemist, tarkuseteri ja nippe leiavad siit ka juba paadunud kalasõbrad, kutselised kalurid ning harrastuskalastajad.
Raamatu autor Hanno Kask on üle 40-aastase staažiga kalamees, kogenud kalakokk ning hinnatud kalatoitude valmistamise õpitubade läbiviija.


Märksõnad:
Kalastaja kirjastus
Tiina Alver

Hind: 14,00 EUR
Otsing autori järgi:

Ralf Mae, Hanno Kask, Raimo Kummer, Randel Kreitsberg, Rein Truumets, Endrik Tõnsberg, Sergei Põlme, Anti Kordemets, Valmar Schotter, Ove Musting, Alar Soo, Pääro Metsand, Viljar Meister, Erkki Juronen, Kaido Krass, 20 Eesti kalakohta II, Kalastaja Raamat, 2007, hind: 18,00 eurot
Vastutav väljaandja Hanno Kask, Kalastaja 48, Zero Gravity OÜ, 2008, hind: 3,00 eurot
Vastutav väljaandja Hanno Kask, Kalastaja 46, Zero Gravity OÜ, 2007, hind: 3,00 eurot
Vastutav väljaandja Hanno Kask, Kalastaja 49, Zero Gravity OÜ, 2008, hind: 3,00 eurot
Vastutav väljaandja Hanno Kask, Kalastaja 53, Zero Gravity OÜ, 2009, hind: 3,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Angeelika Kang, Vormiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 3,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Hommikusöögid, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 2,80 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 13,50 eurot
Kaarina Roininen, Parimad kodused küpsetised, Sinisukk, 1999, hind: 12,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu, Varrak, 2012, hind: 17,00 eurot
Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega, Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat, Valgus, 1968, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi, Perona, 1990, hind: 2,20 eurot
Peeter Kard, Puljongid & pirukad, Varrak, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal, Maalehe Raamat, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2000, hind: 6,00 eurot
toidud: Martti Koppel ; tegevtoimetaja Ede-Mall Jüriado, Kelmikad koogid, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Onu Bella; toimetaja Katrin Streimann; eessõna: Andrus Kivirähk, Onu Bella koduperemehe nipiraamat, Menu Kirjastus, 2011, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Katrin Streimann, Chefs without borders. Peakokad Ida-Virumaal, AS Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 6,00 eurot
Renate Kissel, Vürtsid ja maitsetaimed. 110 retsepti, Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 13,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1665 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901