Hilda Ottenson, Hoidised, 1983 Valgus

Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037 Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid. kokaraamatud, toit, kulinaaria, retseptid

Raamatu autoriks on Hilda Ottenson kasutatud raamatud pealkirjaga Hoidised on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1983

mille on kirjutanud Hilda Ottenson antud 1983 aasta raamat Hoidised on Hilda Ottenson oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Hilda Ottenson, Hoidised vanaraamat.ee raamatupood Hilda Ottenson, Hoidised
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hoidised",
teema: Kokaraamatud

Hoidised
Pealkiri: Hoidised
Autor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: Dagmar-Viive Paalamäe

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 208
Trükk: 4

Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 128 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat


Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037

Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid.

kokaraamatud, toit, kulinaaria, retseptid

Hind: 2,40 EUR
Otsing autori järgi:

Andres Ottenson, Vanaisa. Jutte 1970ndatest aastatest, V. Sirvi, 2017, hind: 6,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine, Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 4,00 eurot
Koostanud: J. Nõmm, A. Ottenson, Rahvakongress. Eestimaa Rahvarinde kongress 1.-2. okt. 1988, Perioodika, 1988, hind: 4,50 eurot
Lauri Leesi. Koostanud Olga Burmakina, Marina Neverdinova ja Olga Ottenson, Vene keel - minu õnn. Русский язык - моë счастье, Valgus, 1999, hind: 14,00 eurot
Rudolf Ottenson, Stenograafia õpik I. osa, Pedagoogiline Kirjandus, 1947, hind: 6,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Salme Masso, Õunaraamat, Valgus, 1985, hind: 2,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1970, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Maire Suitsu, Minimood köögis. Kõik toidud muffinipanniga, Menu, 2013, hind: 5,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Kaljo Valgma, Ravitoitlustamine, Valgus, 1967, hind: 2,30 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Martha Day, Jõulutoidud, Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Rabarberikoogid ja -magustoidud, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Helger Aava ja Aivar Hanson, Kokteilid pühendusega, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Pärnu Lahe Partnerluskogu MTÜ, Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline, Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed, Varrak, 2013, hind: 8,00 eurot
teksti autor Birgitta Rasmusson, Kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1969, hind: 1,50 eurot
Marju Külaots, Triinu Pääsik, Kuidas valmib argine beebigurmee?, Ajakirjade Kirjastus AS, 2017, hind: 7,00 eurot
koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Soojendavad supid. Köögivilja-, mereanni- ja lihasupid, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 5,00 eurot
Ellen Brown, Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrile, Eesti Päevaleht, 2010, hind: 13,00 eurot
Egle Koppel, Maksa puhastamine taimetoiduga. 10 päeva toitumiskava ja retseptid maksa puhastamiseks ja kaalulangetamiseks, Kirjastus Cum Laude OÜ, 2015, hind: 11,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite metsloomade ja -lindude lihast, Valgus, 2004, hind: 14,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1720 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901