Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: Dagmar-Viive Paalamäe
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1983
Originaalkeel:
Lehekülgi: 208
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, pisut katkine selg, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 128 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid.
kokaraamatud, toit, kulinaaria, retseptid
Hind:
3,50 EUROtsing autori järgi:
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1977, hind: 4,50 eurot
Koostanud Hilda Ottenson, Karin Padernik ja Laine Uusme, Odav ja tervislik toit,
Kodumajanduskoda, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste säilitamine,
Akadeemiline Põllumajanduslik Selts, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste alalhoid,
Akadeemilise Põllumajandusliku Seltsi Kirjastus, 1930
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine,
Pandekt OÜ, 2013, hind: 24,00 eurot
Merilin Taimre, Mu süda kuulub kolmele- toidule, sinule ja minule. 60 tervislikku retsepti ja üks tõeline armastuslugu,
Pegasus, 2015, hind: 14,00 eurot
Oma Maitse retseptiraamat II,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid,
Valgus, 1971, hind: 2,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Lihtsaid toite,
Valgus, 1988, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 1972 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!