Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalatoidudAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: L. Kruusamaa
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1966
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 96
Seisukord: kaaned kulunud ja parandatud, sisu korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 189
Teine trükk.
Sisukord:
*Meie vesikondade tähtsamad kalaliigid ja nende iseloomustus
*Atlandi ookeanist ja Aafrika lääneranniku vetest püütavaid kalu
*Värske kala toiteväärtus
*Värske kala säilitamine
*Värske kala puhastamine
*Lisatoiduained, maitselisandid ja konserveerimisained
*Kalatoidud
*Eeltööd kalatoitude valmistamiseks
*Kalade toiduks valmistamise viisid
*Kalatoitude lisandid
*Kalatoitude kaaluline kogus
*Kalavõileivad
*Kalasalatid
*Kalasupid
*Kastmeid kalatoitudele
*Külmi ja kuumi toite angerjast
*Külmi ja kuumi toite lõhest, forellist ja siiast
*Külmi ja kuume toite kohast, haugist ja latikast
*Külmi ja kuumi toite heeringast, räimest, tindist ja kilust
*Külmi ja kuumi toite tursast, lutsust, lestast ja meriahvenast
*Vähkide keetmine
*Kuumi toite kalakonservidest
*Marineeritud kalatooted
*Soolatud kalatoodete valmistamine
*Kalade õhu käes kuivatamine ehk vinnutamine
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast,
Maalehe Raamat, 2005, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus,
Valgus, 1988, hind: 3,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Tom Hickman, Vägijoogid,
Ersen, 2003, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!