Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Haputainas – alustame algusest. Võta aeg maha ja küpsetaAutor(id): James Morton
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
Tõlkija: Evelin Arak
ISBN: 9789949081394
Lehekülgi: 160
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 189x140
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Haputainaleib või -sai on küpsetis, mida sõid tsiviliseeritud lääne inimesed enne kaubandusliku pagaripärmi kasutuselevõttu. Pärmi asemel kergitavad leiba loomulikul teel tekkinud pärmseened ja bakterid.
„Haputainas – alustame algusest“ selgitab lihtsalt, kuidas haputainast valmistada ning seda küpsetada.
Raamat õpetab:
—millest ja kuidas alustada
—millised on haputaina põhikoostisained
—kuidas teha juuretist
—kuidas valmistada maaleiba
—kuidas saada kuldset ja läikivat koorikut
Lihtsate näpunäidetega raamatust leiad lisaks mitmeid retsepte, et valmistada näiteks nupsusaiu, vesikringleid või näkileibu.
Võta aeg maha ja küpseta ise oma perele mõnusaid saiu-leibu.
Originaali pealkiri From Scratch: Sourdough. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Haputainas – alustame algusest. Võta aeg maha ja küpseta, James Morton, Sinisukk 2021Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!