Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jamie ItaaliaAutor(id): Jamie Oliver. Toimetanud: Helen Kõrgesaar
Kujundaja: Jan Garshnek, kaanekujundus David Loftus
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
Tõlkija: Heija-Liis Kaljuste
ISBN: 9789949472208
Lehekülgi: 320
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 252x194x32 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
JAMIE OLIVER hakkas süüa tegema vanemate pubis „The Cricketers”, mis asus Claveringis Essexis Suurbritannias, kui ta oli kaheksa-aastane. Sestsaati on ta töötanud koos mitme maailma kõige parema kokaga. Nüüd peab ta restorani „Fifteen”, üht Londoni parematest, ning juhib telesarja „Jamie’s Kitchen” kanalil Channel Four. Jamie algatas ja lööb endiselt kaasa fondi „Fifteen Foundation” töös, mis pakub koolitust noortele puuetega inimestele. 2005. aastal algatas ta praegugi jätkuva kampaania parendamaks koolilõuna kvaliteeti Suurbritannias. Tänu Channel Four’ sarjadele on Jamie Oliver kindlasti üks populaarsemaid kokki maailmas. Jamie Oliveri jaoks tähendab söök kõike seda, mis seostub õnneliku eluga. Jamie, hetkel üks briti populaarsemaid kokki, on välja andnud juba väga mitu raamatut, nendest ehk tuntuim on "Õnnelikud päevad superkokk Jamie Oliveriga", mis on ilmunud ka eesti keeles. Jamie propageerib parimaid toiduaineid ning maitsva ja lihtsa toidu seltskondlikku valmistamist võimalikult vähese vaevaga. Käesolevas raamatus toob Jamie meie ette Itaalia parimate roogade retseptid. Raamat järgib parimate Itaalia menüüde ülesehitust – siin on eelroad, pitsad, esimene käik (supid, pasta, risoto), salatid, põhiroad (liha- ja kalaroad) kõrvalroad, ja magustoidud. Illustreeritud fotodega nii toitudest kui Jamie’st ja tema Itaalia sõpradest. „Itaallaste elustiil, toit, tavad ja dialektid on nii mitmepalgelised. Ja just seepärast on see maa minu kui koka jaoks nii neetult põnev. Teate mis? Ma oleksin pidanud olema itaallane. Tegelikult tunnengi ma Itaalias olles ennast itaallasena.” - Jamie Oliver
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jamie Itaalia, Jamie Oliver. Toimetanud: Helen Kõrgesaar, Pegasus 2010Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Jamie Oliver, Jamie 30 minuti road. Uuenduslik meetod maitsva toidu kiireks valmistamiseks,
Pegasus, 2011, hind: 32,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Jamie Oliver, Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook,
Michael Joseph Ltd, 2006, hind: 25,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie kodus. Tee oma elu toiduga mõnusaks,
Pegasus, 2010, hind: 35,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie Ameerika,
Pegasus, 2010, hind: 24,00 eurot
Jamie Oliver. Toimetanud Mare Luuk, Jamie Kokakool. Igaüks suudab õppida 24 tunniga süüa tegema,
Pegasus, 2013
Jamie Oliver, Jamie Itaalia,
Pegasus, 2009
Jamie Oliver, 5 koostisosa. Vahemerelised road. Lihtne ja võrratu toit,
Pegasus, 2023
Jamie Oliver, Billy ja hiiglaslik seiklus,
Varrak, 2023
Jamie Oliver, 5 koostisosa,
Pegasus, 2017
Jamie Oliver, Jamie 15 minuti road,
Pegasus, 2014
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Raili Mikk, Pille Enden, Kiirelt ja tervislikult,
Ajakirjade Kirjastus, hind: 9,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud,
Maalehe raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet,
Ühing Teadus, 1991, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Piparkoogiraamat,
Hea Lugu, 2013, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2223 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!